MasterQuest

Posted by Questo Team

Intră într-o cursă contra cronometru, ajută-l pe legendarul erou Hercule să ducă la bun sfârșit 13 misiuni aproape imposibile și Zeii Gustului te vor răsplăti cu un premiu legendar: șansa de a fi în platoul MasterChef în Marea Finală plus alte premii tari!

Vino sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 10:00 la punctul de start al provocării. 

Trăiește o experiență inedită, ce combină probe de tip treasure-hunt cu probe de escape room, care îți vor pune la încercare logica, atenția la detalii și spiritul competitiv. Vei dezlega mistere, vei sparge coduri ingenioase și vei descoperi secrete nebănuite în orașul tău.

Iar pentru proba finală, urmărește cu atenție indiciile ce apar în primul episod MasterChef pe Voyo.Ro și află cele 4 ingrediente ce urmează a fi servite la Banchetul Zeilor!

Poți juca în ritmul tău sau contra-cronometru împotriva prietenilor sau a sutelor de echipe ce vor veni să îndeplinească misiunile, costumați în zeii sau eroii lor preferați!

Cele mai creative apariții vor intra în legendă și vor fi premiate pe măsură.

CINE POATE PARTICIPA:Experiența este disponibilă gratuit pentru absolut oricine dorește să participe.

CUM POȚI PARTICIPA: Asigură-te că ai aplicația Questo pe telefon pentru a participa la provocare. Aplicația se poate descărca gratuit de pe acest link aici: http://onelink.to/questo și poți să o descarci înainte de a pleca de acasă.

MERGI LA START: La momentul potrivit, mergi la punctul de start indicat în aplicație. Apoi urmează instrucțiunile pentru a juca și explora. 

Începe de la: 10:00, sâmbătă 14 septembrie

Durează: aproximativ  o oră și jumătate

UNDE: Jocul va fi disponibil în 7 orașe. București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Timișoara, Sibiu și Brașov. Lansarea jocului se va face pe data de 14 septembrie, la ora 10:00.

PREMII:

  • Șansa de a fi în platoul MasterChef în Marea Finală!
  • Vouchere Questo!
  • Vouchere VOYO!

Regulamentul oficial: https://questoapp.com/regulament-masterquest