Baia Sprie, Romania

TALERELE Medio Monte

5
(16 ratings)
Created by
Anamaria Boghean
Noi am descoperit partea interesantă a orașului și vrem să ți-o arătăm și ție. 
Ești gata? 

Ai putea să crezi că orașul este plin de clădiri vechi, fără importanță, însă noi îți spunem că sunt pline de povești și istorie care merită cunoscute. Nu te panica, nu este o lecție de istorie, ci mai degrabă o aventură! Acum poți descoperi orașul printr-o cursă palpitantă pe străzi și alei, cu provocări ce îți vor stârni curiozitatea. 

O să fie o ocazie excelentă pentru a te familiariza cu orașul în care locuiești sau pe care îl vizitezi, chiar dacă nu știi prea multe, nu-ți face griji, vei primi indicii și tot ce ai nevoie pentru a duce la capăt misiunea. 
3.0km
71min
9places
Free
  • No booking needed. Just download the app, add it to your quests and start playing.

Highlights

 Orașul este plin de comori ascunse, de la clădiri, monumente și lăcașe de cult, cu indicii, provocări, hărți și poze, iar tu va trebui să le descoperi. Pratic, va trebui să cauți și să găsești clădiri, monumente și multe altele. 

Starting point

Centrul Vechi

Know before you go

  • Quest available in English
  • This quest has 9 challenges
  • Best during day
  • Kids friendly
  • Best for couples
  • Recommended activity for families
  • You can go on this tour while riding a bicycle

Storyline

 Nepomuk, cunoscut de către localnici și ca “păstrătorul secretelor”, este confidentul reginei, într-o vreme tumultoasă. Aceasta îi încredințează gândurile cele mai alese și temerile cele mai adânci. Cu toate că intențiile lui sunt îndreptate spre binele oamenilor, simpatia reginei atrage gelozie. Sfetnicul, orbit de dorința de a ocupa poziția lui Nepomuk, îl minte pe rege spunându-i că soția  îl înșală, iar cel care cunoaște toate detaliile este dragul ei confident, Nepomuk.  Cuprins de furie, regele decide imediat ca păstrătorul secretelor să fie adus în fața lui pentru a-i cere socoteală, iar dacă acesta nu i se supune va plăti cu viața. Auzind acestea, regina se duce de îndată la Nepomuk pentru a-l preveni. Împreună decid că cea mai bună soluție e să părăsească zona până apele se vor liniști. Regina îi oferă o hartă, mărturisind că urmând traseul va descoperi o comoară și va fi eliberat de furia regelui. 

Va reuși oare să se salveze și să dovedească nevinovăția reginei sau va plăti cu viața pentru minciuna sfetnicului? 

Totul pare potrivnic până când ajunge la intrarea unui modest oraș așezat la poalele munților și cu o singură privire înțelege că de aici începe adevărata lui aventură… 

Reviews

5
(16 ratings)

Bianca Zaslati

5
Sep 2020
frumoasa si interesanta

Brigitta Prisacariu

5
Sep 2020
Frumoasa si interesanta

Bt Alex

5
Sep 2020
O experienta interesanta!

Andreea Muntean

5
Sep 2020
A fost o experienta inedita. Mi-a placut foarte mult si m-am distrat. Chiar daca locuiesc de mult in oras, acesta experienta m-a facut sa privesc altfel cladirile si sa aflu lucruri noi despre istoria si legendele orasului. Daca vreti sa va distrati alatrui de prieteni sau familie va recomand cu drag acesta experienta. Merita.

Stenczel Monika

5
Sep 2020
super joc
Read all reviews →

Leaderboard

1
Pop Ákos
2800 XP
2
Andreea Muntean
2770 XP
3
Nóra Pop
2770 XP
4
Robi Sabadus
2729 XP
5
Snakovszki Robert
2712 XP