Turist în orașul tău

Posted on Nov 26, 2020 by Questo Team

Alege unul dintre jocurile Questo pentru a experimenta un mix perfect de treasure hunting, escape room pe afară și tur ghidat al orașului tău.

Rezolvă indiciile și vei descoperi locuri noi și poveștile lor fascinante într-o plimbare plină de aventură. Totul doar cu ajutorul telefonului tău, fără contact cu străini și disponibil la orice oră.

Trebuie doar să alegi jocul dorit și să introduci codul secret primit în newsletter-ul eSky ca să primești acces gratuit.

Cum îți activezi accesul gratuit:

Pasul 1: Selectează jocul. Alege oricare dintre jocurile disponibile pe link-ul de mai jos.

Pasul 2: Apasă Buy. Nu-ți face griji, nu te costă nimic :)

Pasul 3: Introdu numărul participanților și apasă Buy Now

Pasul 4: Introdu codul (voucher/ promo cod) secret primit în newsletter-ul eSky și adresa de mail pe care vrei să-ți trimitem invitația și detaliile despre cum poți să te joci.

Cât este valabilă promoția:

Promoția este valabilă până la sfârșitul lunii ianuarie 2021. Asta înseamnă că îți poți activa accesul gratuit pe un joc Questo până la sfârșitul lunii ianuarie 2021.

Când pot să mă joc:

După ce primești invitația pe mail și restul detaliilor te poți juca oricând dorești. Evident, este important să respecți toate restricțiile aflate în vigoare în momentul în care vrei să te joci.

Când expiră invitația:

Invitația și accesul pe traseul Questo sunt valabile 6 luni de zile de la activare. Dar nu uita să-ți activezi invitația la timp.

Nu sunt abonat la newsletter-ul eSky, ce fac:

Dacă nu te-ai abonat deja la newsletter-ul eSky, te poți abona gratuit aici: https://www.esky.ro/ și vei primi codul secret în următoarele săptămâni.

Vezi cum funcționează Questo aici: